Prezentare


S.C CONTED S.A are ca obiect principal de activitate producerea de confectii textile si comercializarea acestora. Existenta acestei societati dateaza de la 1 decembrie 1963, incepand cu o sectie de confectii, apoi din anul 1967 devine intreprindere de interes republican cu personalitate juridica.

S.C CONTED S.A are sediul social in municipiul Dorohoi, str. 1 Decembrie nr. 8, judetul Botosani si este inmatriculata la Registrul Comertului Botosani sub nr. J07/107/1991, avand cod de identificare fiscala RO622445. Societatea a fost transformata prin reorganizare prin efectul Legii nr. 15/1990, conform H.G. nr. 1250/1990.

S.C CONTED S.A este o societate cu o activitate de productie continua, unde in prezent lucreaza un numar de peste 500 de salariati. Pana la reorganizarea societatii, unitatea producea confectii care se valorificau conform conditiilor CAER, pe piata de est in cea mai mare parte. Dupa reorganizare, societatea si-a cautat piete de desfacere, si prin efort propriu a comercializat si comercializeaza produsele in proportie de 80 – 90% pe piete din Franta, Spania, Italia, Germania, Anglia.

Compania este specializata in producerea de confectii textile pentru barbati, femei si copii de cea mai inalta calitate: costume barbati, sacouri barbati, pantaloni barbati, paltoane barbati, paltoane femei, fuste femei, pantaloni femei, jachete femei, costume femei, uniforme militare, jachete copii, paltoane copii.

In principal producem confectii textile in sistem lohn CM (cut and make) dar putem produce confectii textile cu propriile noastre stofe (importate din Franta, Italia, Spania, Turcia, etc) si auxiliare dupa dorinta clientului CMT (cut-make-trim). Avem posibilitati de dezvoltare a modelelor.

Principalii clienti:

  • FRANTA: DEVRED, JULES, BRICE, CELIO, SADEV, CYRILLUS, ZADIG&VOLTAIRE, SANDRO-HOMME; FACONNABLE, LE PRINTEMPS, LES GALERIES LAFAYETTE;
  • SPANIA: ZARA, MASSIMO-DUTTY;
  • ITALIA: INCOTEX, ERMENEGILDO ZEGNA, TOMMY HILLFIGER, POLO RALPH LAURENT, PATRIZIA PEPE, BENETTON, DIESEL;
  • GERMANIA: ESPRIT EUROPE GmbH
  • ANGLIA: HACKETT

 
 

Va puteti baza pe colaborarea cu un partener serios, eficient, competent si cu multa experienta in derularea relatiilor de afaceri la exigentele impuse de piata externa. Capacitatea de productie lunara este de aproximativ 18.000 sacouri si 12.000 pantaloni. Sistem de organizare: Avem linii specializate de sacouri si linii specializate de pantaloni.

Se lucreaza un singur schimb. Calitatea este o preocupare continua de-a lungul procesului de productie, incepand cu controlul tesaturii, continuand cu sectiile de croit, sectiile de productie si sfarsind cu sectia de calcat final. Detinem certificat ISO 9001 /RS 8000.

S.C CONTED S.A., avand capital privat, conducerea si administrarea firmei este asigurata conform statutului societatii si a legilor romanesti, de un consiliu de administratie compus din trei membri, iar presedinte al acestui organ este domnul Haissam Hamidi. Liniile tehnologice si utilajele au fost importate din vest si au fost dintre cele mai performante in momentul achizitionarii.

In ultimii ani, CONTED a investit in achizitionarea de utilaje performante pentru modernizarea salii de croit si informatizarea deplina a procesului de productie. Astfel, in prezent unitatea dispune de utilaje speciale cu ajutorul carora se pot executa majoritatea cusaturilor impuse pe piata.

Unitatea are in dotare o gama de utilaje specifice industriei confectiilor, care asigura executarea operatiunilor ce concura la realizarea produsului finit.

Dispunand de tehnologie de ultima ora si de o forta de munca bine pregatita profesional, cu o vasta experienta in domeniu, CONTED poate executa toata gama de modele solicitate de clienti, putand prelucra diverse tipuri de tesatura.

Activitatea serviciului tehnic se desfasoara in cadrul a doua departamente de proiectare: tehnic si tehnologic. Documentatia tehnica se realizeaza cu personal de inalta calificare,ce asigura constructia sau prelucrarea tiparelor, gradarea si stabilirea exacta a consumurilor materiale. Echipamentul Gerber (statii grafice, plottere, plansete de digitizare) asigura baza materiala a acestor activitati.

Latura tehnologica implica realizarea proceselor tehnologice, studierea seriilor zero si aplicarea in productie a tuturor informatiilor de catre personal de inalta calificare.

Fluxul complet al productiei este:

  • depozit de materii prime, auxiliare;
  • sala de croit;
  • linii de asamblare;
  • finisare;
  • depozit produse finite.